Confidentialitate

Securitatea datelor personale

Accesarea www.avexprint.ro implica acceptul utilizatorilor ca datele lor personale sa fie pastrate si prelucrate de EASY PRINT SOLUTIONS . Scopurile prelucrarii acestor date sunt: crearea unei baze de date pentru realizarea de rapoarte statistice, informarea despre promotiiile EASY PRINT SOLUTIONS sau despre orice alte promotii sau activitati desfasurate de EASY PRINT SOLUTIONS prin orice mijloace de comunicare (posta, e-mail, telefon, SMS, etc.). EASY PRINT SOLUTIONS se obliga ca datele personale sa nu fie difuzate catre terti, cu exceptia operatorului de marketing direct (al acestuia). Datele Dumneavoastra personale vor putea fi transmise autoritatilor in drept cu scopul verificarii tranzactiilor comerciale sau altor autoritati in drept pentru efectuarea oricaror verificari, daca acest lucru va fi solicitat in conformitate cu legile in vigoare.

EASY PRINT SOLUTIONS certifica faptul ca va respecta drepturile conferite de Legea nr. 677/2001 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, a Legii nr. 365/2002 privind comertul electronic, precum si a Ordonantei nr. 130/2000 privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta cu modificarile ulterioare. Printre aceste drepturi se numara (enumerarea nu are un caracter limitativ):

a. dreptul de a cere EASY PRINT SOLUTIONS sa va confirme prelucrarea sau nu a datelelor Dumneavoastra personale, in mod gratuit;
b. dreptul de a cere EASY PRINT SOLUTIONS sa rectifice, actualizeze, blocheze sau sterge, in mod gratuit, acele date furnizate a caror prelucrare nu este conform dispozitiilor Legii nr. 677/2001;
c. dreptul de a cere EASY PRINT SOLUTIONS sa inceteze, in mod gratuit, prelucrarea datelor Dumneavoastra personale;
d. dreptul de a cere EASY PRINT SOLUTIONS sa inceteze expedierea de mesaje promotionale.
e. dreptul Dumneavoastra de a notifica in scris EASY PRINT SOLUTIONS ca renuntati la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului sau in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului, prin returnarea in acest termen a produsului cumparat in ambalajul original, cu toate accesoriile si fara sa prezinte nici o urma de deteriorare sau uzura, clientul suportand cheltuielile de expeditie conform legii romane. Acest drept nu poate fi invocat in cazul produselor ridicate de la sediile noastre sau a celor livrate direct de personalul nostru catre client sau pentru care a fost facuta proba sau instalarea.

Orice astfel de cerere/notificare se va data, semna si trimite de catre persoana inscrisa in baza de date prin e-mail la adresa office@avexprint.ro .

Orice incercare de a accesa datele personale ale altui utilizator, de a modifica continutul site-ului sau de a afecta performantele serverului pe care ruleaza site-ul www.avexprint.ro , va fi considerata o tentativa de fraudare a site-ului www.avexprint.ro si va pune in miscare cercetarea penala impotriva aceluia sau acelora care au initiat aceasta actiune.

Clientul intelege dreptul de proprietate intelectuala si nu va dezvalui unei terte parti sau va face publice (pe internet sau media), nici una dintre informarile primite de la EASY PRINT SOLUTIONS.

De asemenea, numele site-urilor precum si insemnele grafice, sunt marci inregistrate in proprietatea EASY PRINT SOLUTIONS si nu pot fi preluate, copiate sau folosite, fara acordul scris al proprietarului.

EASY PRINT SOLUTIONS nu promoveaza SPAM-ul si nu furnizeaza adresa dumneavoastra de e-mail unor terti.