Termeni si Conditii

Folosirea (vizitarea sau cumpararea produselor) acestui site, implica acceptarea acestor termeni si conditii. Pentru folosirea in cele mai bune conditii a site-ului, se recomanda citirea cu atentie a Termenilor si Conditiilor.


 

Acest site este intretinut si administrat de www.AvexPrint.ro


 

 


 

``Easy Print Solutions `` isi asuma dreptul de a face modificari ale acestor prevederi fara o alta notificare.Intregul continut al acestui site www.AvexPrint.ro - imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica WEB, scripturi, programe si alte date - sunt proprietatea Easy Print Solutions si a furnizorilor sai si este aparat de legea pentru protectia drepturilor de autor. Folosirea fara acordul companiei Easy Print Solutions a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare. Orice probleme legate de drepturile de proprietate intelectuala se vor transmite pe urmatoarea adresa de email office@AvexPrint.ro. Se va solicita numar de inregistrare pentru sesizarea facuta.


 

Easy Print Solutions nu raspunde de continutul, calitatea sau natura site-urilor la care se ajunge prin legaturi de pe acest site (legaturi de natura comerciala sau publicitara). Raspunderea pentru aceste site-uri o poarta in intregime proprietarii acestora.


 

Easy Print Solutions nu isi asuma responsabilitatea si nu poate fi facuta vinovata pentru pagubele aparute prin folosirea in orice fel a preturilor afisate in acest site sau produselor achizitionate prin intermediul acestui site.


 

Preturile afisate sunt valabile numai pentru comenzile online. Atat preturile cat si specificatiile tehnice de pe site sunt informative, ele putand fi modificate fara preaviz in functie de modificarile de curs valutar, modificarile de pret operate de producatori sau furnizori, epuizarea unei promotii, etc. Comenzile vor fi onorate in limita stocului disponibil. Disponibilitatea stocurilor si pretul ferm pot fi verificate telefonic, prin fax sau e-mail. Easy Print Solutions nu poate garanta disponibilitatea in stoc a tuturor produselor afisate.


 

Acest website si materialele aferente sunt oferite "asa cum sunt" si "atat cat sunt disponibile" cu garantia producatorului sau a reprezentantei acestuia in Romania. Easy Print Solutions nu ofera nici o garantie, in mod expres, nici implicit, in ceea ce priveste inclusiv, dar fara limitare la functionarea acestui site, informatia, continutul, materialele sau produsele de pe site precum si potrivirea lor pentru un anumit scop. Easy Print Solutions nu garanteaza ca acest site, serverele sale sau mailul trimis de la office@AvexPrint.ro sunt lipsite de virusi sau alte componente daunatoare. Imaginile sunt prezentate pe site cu titlu de exemplu, iar produsele efectiv livrate pot diferi de imagini in orice mod (culoare, accesorii, aspect etc.).


 

Easy Print Solutions isi asuma dreptul de a nu onora o anumita comanda in cazul in care respectivul produs dispare din oferta curenta sau cand in urma verificarilor comanda poate fi neserioasa. Clientul va primi inapoi banii incasati de Easy Print Solutions pentru respectiva comanda in cazul in care plata a fost facuta in avans. In cazul in care produsele nu se pot livra clientul poate cere returnarea imediata a sumelor incasate deja de Easy Print Solutions dar nu si alte despagubiri.


 

Valoarea maxima a obligatiilor companiei Easy Print Solutions fata de orice client in cazul nelivrarii sau a livrarii necorespunzatoare este valoarea sumelor incasate Easy Print Solutions de la acest client. Dupa expedierea produselor, returnarea banilor si de asemenea nici returnarea produselor se face conform regulamentului Easy Print Solutions de returnare a produselor.


 

Conditii de returnare: Ne dorim sa fiti pe deplin multumit atunci cand cumparati produsele Easy Print Solutions . Daca nu sunteti incantat de produsele cumparate, le puteti returna si noi va vom inapoia contravaloarea comenzii dumneavoastra. Legislatia romaneasca prevede: Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului.


 

Clientii Easy Print Solutions pot returna produsele (nealimentare) cumparate, in ambalajul original, in termen de 15 zile lucratoare de la primire fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Returnarea produselor (nealimentare) se va face pe cheltuiala clientului, folosind acelasi serviciu de transport cu care s-a facut expedierea. www.AvexPrint.ro va inapoia contravaloarea comenzii in cel mult 30 de zile de la data denuntarii in scris a contractului, dar nu inainte de primirea produsului returnat. Suma inapoiata cat si conditiile de returnare nu includ cheltuielile de transport. Returnarea produselor se face obligatoriu DUPA CE NE-ATI NOTIFICAT IN SCRIS, pe mail sau folosind pagina de Contact. Ne rezervam dreptul sa nu acceptam primirea coletelor retur fara notificare scrisa prealabila. "Clienti" sau "consumatori" sunt DOAR PERSOANELE FIZICE. Clientii cu personalitate juridica nu au dreptul sa denunte unilateral contractul, legislatia in domeniu referindu-se doar la persoanele fizice.


 

Easy Print Solutions isi stabileste singura regulamentele promotiilor si a concursurilor pe care le organizeaza. Aceste regulamente sunt aduse la cunostinta eventualilor participanti numai prin intermediul site-ului propriu. De promotii beneficiaza doar acele comenzi care respecta intocmai regulile afisate pe site. De asemenea promotiile se aplica doar comenzilor care sunt inregistrate de catre companie in perioada de timp in care promotia este valida si numai in limita stocului disponibil. Easy Print Solutions nu garanteaza disponibilitatea pe stoc a produselor pentru promotie si o poate intrerupe sau anula in orice moment fara nici o notificare prealabila.


 

Compania Easy Print Solutions si furnizorii sai nu isi asuma responsabilitatea pentru greselile de tiparire sau afisare in ceea ce priveste preturi, caracteristici, imagini etc. In eventualitatea in care pretul produsului sau unele caracteristici ale produsului au fost gresit introduse in bazele noastre de date, sau afisate gresit iar livrarea nu s-a efectuat inca, compania noastra isi aloca dreptul de a anula livrarea respectivului produs si de a anunta clientul in cel mai scurt timp despre eroarea aparuta.


 

Termenul de livrare obisnuit al produselor cumparate de pe site-ul www.AvexPrint.ro se stabileste si confirma in momentul inregistrarii comenzii in serverele companiei Easy Print Solutions. In conditii speciale. Easy Print Solutions isi asuma dreptul de a mari timpul de livrare.


 

Pretul final platit de client este format din pretul produsului si eventualele cheltuieli de expeditie si/sau incasare. Easy Print Solutions nu percepe nici o taxa suplimentara clientului la cumpararea produsului. Pentru orice taxa perceputa in plus va puteti adresa imediat la comenzi@AvexPrint.ro.


 

www.AvexPrint.ro functioneaza conform tuturor prevederilor legale ale Statului Roman. Orice tentativa de acces neautorizat la site-ul www.AvexPrint.ro si orice incercare de frauda va fi raportata autoritatilor competente. Orice conflict aparut intre compania Easy Print Solutions si clienti se incearca a fi rezolvat pe cale amiabila prin intelegere intre cele doua parti. In cazul in care acest lucru nu este posibil se vor aplica prevederile legale romanesti din acest domeniu iar solutionarea conflictelor este de compententa instantelor romanesti.


 

Fiind de acord cu aceste Termene si Conditii clientul isi asuma in totalitate aceste riscuri.